Agenţii din cadrul Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava au fost sesizaţi de către un bărbat de 68 de ani, din comuna Ţibana, despre faptul că ar fi fost apelat pe telefonul fix de o persoană necunoscută care, sub pretextul că fiica sa ar fi suferit un accident rutier şi ar necesita o intervenţie chirurgicală, i-ar fi cerut acestuia o sumă de bani. 

Persoana în cauză a conştientizat că se doreşte inducerea sa în eroare pentru obţinerea unui folos patriomonial injust şi a încheiat convorbirea. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă de înşelăciune.

De asemenea, agenţii din cadrul Secţiei II de Poliţie au fost sesizaţi de către o femeie de 73 de ani, din municipiul Iaşi, despre faptul că ar fi fost apelată pe telefonul fix de o persoană necunoscută care s-a recomandat ca fiind medic şi care, sub pretextul că fiica sa ar fi suferit un accident rutier grav şi ar necesita o intervenţie chirurgicală, i-ar fi cerut acesteia întreaga sumă de bani pe care o are la dispoziţie în casă.

Persoana încauză a conştientizat că se doreşte inducerea sa în eroare pentru obţinerea unui folos patriomonial injust şi a încheiat convorbirea. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la înşelăciune.

Articolul precedentCu dosar penal, din pricina alcoolului
Articolul următorRazie pe străzile din Iaşi: prinşi în “ofsaid” de Rutieră