Noul director sportiv al CSM Politehnica Iași, Tibor Selymes, a declarat marți că se află în negocieri cu mai mulți jucători din primele două ligi din Franța și Olanda.

„Am venit la Iași pentru că vrea să fac performanță. Am văzut sezonul trecut o echipă bine organizată la Iași. Cred în noul proiect și cred că vom aduce valoare echipei. Sunt în discuții cu jucători din primele două ligi din Franța și Olanda. Lucrez bine cu domnul Mihai Joița (n.r. impresar) și am încredere în jucătorii străini aduși de el. Trei-patru jucători vor veni în această săptămână“, spune Tibor Selymes.

Fostul internațional susține că își dorește să aducă la echipă și jucători tineri,

„Avem în vizor și jucători români. Avem în vedere și juniorii de la club, dar și alții din zona Moldovei. Pentru jucătorii care vor veni voi fi eu direct răspunzător. Normal că mă voi consulta cu Flavius Stoican. Anul acesta sau anul viitor, vom face și o echipă secundă, care să joace în Liga a II-a sau a III-a. N-am venit să iau locul nimănui și nu mă gândesc că Flavius Stoican nu va avea rezultate și eu să-i iau locul“, precizează Selymes.

Articolul precedentHoria Sabo: „Vrem o participare constantă în cupele europene“
Articolul următorMihai Chirica, referitor la Firea: „Cine seamănă vânt culege furtună!“