Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au prins un bărbat în vârstă de 53 de ani, din municipiul Iași, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, iar cercetările continuă”, au declarat cei de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi.

Agenţii din Paşcani au prins, de asemenea, un bărbat de 44 de ani, din comuna Ruginoasa, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 208G fiind sub influența alcoolului. Potrivit oamenilor legii, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost dus, la rândul său, la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi înaceastă cauză a fost întocmit un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Mai multagenții din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău au oprit, pentru control, pe DJ 282, în comuna Deleni, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi acest bărbat a fost dus la spital, unde i-au fost prelevate mostre biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal”au adăugat oamenii legii.

Conform acestora, polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos au prins un bărbat de 50 de ani în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența alcoolului. Şi îaceastă cauză a fost întocmit undosar penal.

Articolul precedentCu dosar penal, din pricina unor petarde
Articolul următorConcerte de colinde în weekend la Primărie