Agenții din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor şi a contravenţiilor, în cadrul zilei săptămânale de târg.

Au fost verificate 18 unităţi comerciale, controlate 31 de maşini și legitimate 98 de persoane. Polițiștii au dat 36 de amenzi şi au fost confiscate produse cosmetice în valoare de 250 de lei. 

Astfel, a fost amendat cu 1.000de lei un bărbat de 33 de ani din comuna Focuri, întrucât a făcut scandal întrun loc public. 

De asemenea, a fost amendat cu 290 de lei un tânăr de 26 de ani, din comuna Deleni, deoarece a fost prins în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Iorga cu viteza de 66 km/h şi fără a purta centura de siguranţă. Ca măsură complementară, i s-au aplicat patru puncte de penalizare la permis. 

Mai mult, a fost amendat cu 500 de lei un bărbat de 30 de ani, din Hunedoara, deoarece a fost prins pe strada Petru Rareş în timp ce efectua acte de comerţ cu produse cosmetice, în alte locuri decât cele autorizate de Primăria oraşului Hârlău.

Totodată, acesta nu îndeplinea condiţiile legale pentru efectuarea actului de comerţ şi nu a putut dovedi provenienţa produselor.

Articolul precedentAccident GRAV: doi copii, duși de URGENȚĂ la spital 
Articolul următorDouă femei, încătușate pentru că au jefuit un septuagenar