Agenții din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

În cadrul acțiunii au fost controlate 19 societăți comerciale, 45 de autoturisme și 13 căruţe, fiind legitimate 101 persoane. Au fost date 36 de amenzi, în cuantum de 10.685 de lei. 

Astfel, uindivid de 42 de ani, din comuna Belcești, a fost amendat deoarece i-a adresat cuvinte jignitoare şi injurii unui alt bărbat. 

În plus, un bărbat de 41 de ani, tot din comuna Belcești, a fost amendat întrucât a condus o autoutilitară ce avea inspecţia tehnică periodică expirată. De asemenea, au fost retrase plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autoutilitarei și certificatul de înmatriculare. 

Totodată, o femeie de 45 de ani, din orașul Hârlău, a fost amendată întrucât, aflându-se pe o stradă din orașul Hârlău, a consumat băuturi alcoolice şi a adresat injurii şi cuvinte jignitoare persoanelor care treceau prin zonă

Articolul precedentCaravana Unirii a străbătut peste 1.300 de kilometri
Articolul următorIeşeancă luată de salvamontişti în şoc anafilactic