Un angajat al Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi a fost surprins de un călător în timp ce se juca pe telefonul mobil, deşi ar fi trebuit să fie atent la trafic.

Călătoria cu “senzaţii tari” a avut loc în urmă cu aproximativ două săptămâni, iar angajatul CTP Iaşi a fost surprins în timp ce se “delecta” cu un joc tip Tetris pe telefonul mobil între staţiile Filarmonică – Piaţa Unirii.

Mai mult, după cum se poate constata de pe videoclip, vatmanul avea radioul cu volumul dat aproape de maximum, fără a fi foarte atent la ce se petrece în intersecţia de la Filarmonică. Din câte se pare, vehiculul se deplasa, într-o zi de duminică, în jurul orei 10.00, pe traseul tramvaiului 1.

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, un alt vatman a fost implicat într-un grav accident de circulaţie, după ce a dat peste o femeie în zona bulevardului Nicolae Iorga.

Un alt vatman ieşean a fost implicat într-un accident mortal, în urmă cu câţiva ani, în zona Fundaţie, după ce a intrat cu tramvaiul în câteva maşini care staţionau la trecerea pentru pietoni din dreptul Bibliotecii Central Universitare.

Articolul precedentAcuzat de trafic de droguri, obligat să meargă la consiliere
Articolul următorZilele Spitalului Clinic de Recuperare