Cadavrele a doi ieșeni, o femeie de 85 de ani și un bărbat de 49 de ani, mamă și fiu, au fost descoperite în urmă cu două zile de către oamenii legii într-un apartament din municipiul Iași, mai exact în cartierul Păcurari, pe raza Secției II de Poliție.

Conform unor surse judiciare, un vecin din blocul respectiv a sunat la numărul unic pentru apeluri de urgență 112, pentru a anunța că, din apartament, vine un miros de putrefacție.

Polițiștii și criminaliștii s-au deplasat la fața locului, iar, în locuința respectivă, au fost descoperite cele două cadavre, în stare de putrefacție.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru omor, urmând ca procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași să continue cercetările și să identifice suspectul sau suspecții de comiterea oribilei fapte.

Deocamdată nu se știe cu exactitate care a fost motivul comiterii omorului, urmând ca și acest lucru să se stabilească.

Cele două cadavre au fost preluate și transportate la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii datei și cauzelor exacte ale celor două decese.

Nu putem oferi detalii deocamdată în acest caz. Se fac cercetări. Sunt implicate foarte multe persoane. Avem resurse umane implicate în anchetă și acordăm o mare atenție acestei cauze”, au precizat procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași. 

 

Articolul precedentRecomandări din partea polițiștilor pentru TOȚI ieșenii, pentru Paște
Articolul următorPompierii ieșeni, în alertă: sfaturi pentru evitarea incendiilor în acest final de săptămână