Un accident rutier grav a avut loc luni dimineață la Budăi, pe sensul de mers spre Iași, în urma impactului dintre un Opel Zafira și o dubă marca Renault.

În urma accidentului, zece persoane au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale. Între victime se află și două femei în stare gravă, una dintre ele fiind inconștientă, cu traumatisme craniene.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD, trei din cadrul Serviciului Rutier, descarcerarea și pompierii de la ISU Iași.

Șoferul autoturismului Opel a declarat că a oprit pentru a lua un coleg. Acesta susține că a semnalizat dreapta și a redus viteza, iar din spatele lui a intrat duba Renault în care se aflau 10 persoane ce mergeau spre serviciu la Iași.

„Serviciul de Ambulanță Județean Iasi a intervenit cu trei echipaje medicale de urgență cu asistent la evenimentul rutier de la Budăi. Un echipaj cu asistent de la substația Podu Iloaiei a preluat o femeie de 38 ani, conștientă, cu traumatism cranio-cerebral, plagă contuză frontală și traumatism membru inferior drept. Un echipaj de la sediul central din municipiul Iași a preluat o femeie de 43 ani, cu contuzie coloană cervicală, plagă excoriată membru superior stâng, și o femeie de 38 ani ce prezenta contuzie coloană cervicală, traumatism genunchi stâng și membru superior stâng. Al treilea echipaj, de la substația Târgu Frumos, a preluat o femeie de 52 ani cu plagă contuză la buza superioară și contuzie toracică, și un bărbat de 26 ani, șoferul Opelului, cu plăgi excoriate parietal și frontal, echimoză ochi drept și contuzie coloană cervicală. După acordarea asistenței medicale de urgență la locul accidentului, cei cinci pacienți au fost transportați la UPU «Sf. Spiridon» pentru investigații de specialitate”, a declarat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al SAJ Iași.

Celelalte cinci victime au fost transportate de echipajele EPA și TIM SMURD la UPU a Spitalului «Sf. Spiridon“.

Articolul precedentÎncepe admiterea de toamnă. Vezi ce facultăți ieșene mai au locuri libere
Articolul următorMarius Bodea: „Demisia, făptuitorule Mihai Chirica!“