Aeroportul Internațional Iași a găzduit duminică, în premieră, un eveniment cu totul special.

Astfel, unul dintre piloții unei companii aeriene, Valentin Știrbăț, s-a căsătorit cu o ieșeancă, iar cel mai important moment din viața lor a dorit să îl petreacă pe platforma aeroportului, într-o aeronavă a societăţii respective.

Pilotul este, la rândul său, ieșean, având o experiență în aviație de şase ani. Cununia celor doi tineri a fost oficiată la bordul aeronavei de către comandantul Liviu Dima, angajat în cadrul aceleași companii, aflat la prima experiență de acest gen.

Invitații au fost primiți de echipajul companiei și au urcat în aeronavă, iar întreaga ceremonie a fost surprinsă în imagini și de Aeroportul Iași, care a răspuns cu bucurie solicitării tinerilor, de a se căsători în avion.

Valentin a visat ca acest moment să îl găsească exact în locul în care se dedică pasiunii pentru zbor, iar echipa Aeroportului Iași a fost încântată să îi îndeplinească această dorință. Bucuria noastră a fost dublată de faptul că am reușit să susținem pentru prima dată un astfel de eveniment, deschizând porțile pentru toți invitații. Ne-am bucurat alături de familiile și prietenii celor doi tineri, dar și de echipajul care ne-a primit la bordul aeronavei. Prin evenimentul de astăzi, aratăm că Aeroportul nu este un doar spațiu destinat călătoriilor, ci și un loc inedit pentru evenimente ce surprind și încântă deopotrivă. Suntem mereu deschiși la inițiative și momente care aduc bucurie în viețile oamenilor și ale comunității noastre, în general. Celor doi tineri care s-au căsătorit astăzi le dorim multă fericire!”, a afirmat Cătălin Bulgariu, directorul general al Aeroportului Internațional Iași.

Articolul precedentElevi din Iași, premiaţi
Articolul următorAcuzat că a ameninţat şi agresat doi poliţişti!