Un individ s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor, în urma unui scandal. 

Magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea lui Maricel C. la zece luni și 15 zile de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. 

Instanța îi impune condamnatului să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Iași sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate. De asemenea, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei comunei Victoria sau în cadrul Consiliului Local al comunei Victoria”au precizat judecătorii ieșeni. 

Magistrații ieșeni l-au obligat pe individ și la plata unor despăgubiri către una dintre cele două părți civile din cadrul procesului penal. „Instanța admite acțiunea formulată de partea civilă A.I.L. și dispune obligarea inculpatului la plata către aceasta a sumei de 2.000 de lei, cu titlu de despăgubiri civile”, au subliniatjudecătorii.

DSentința nu este definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul individului a început pe data de 2 octombrie 2018. Asta, după ce bărbatul din comuna Victoria, județul Iași, a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 12 septembrie, până pe data de 28 noiembrie 2018.

Potrivit anchetatorilor, la începutul lunii octombrie a anului trecut, individul a fost implicat într-un scandal cu doi oameni ai legii, acesta fiind extrem de recalcitrant la adresa lor. 

 

Articolul precedentA ajuns la spital după ce s-a tăiat accidental
Articolul următorCRIMĂ violentă, în Iași: Și-a sugrumat nevasta!