Un accident teribil a avu loc vineri seară în Iaşi, trei autoturisme fiind implicate.

Anchetatorii au precizat că un şofer grăbit ar fi efectuat o manevră de depăşire riscantă, iar, în urma acestei acţiuni, şi-a pierdut viaţa şi, odată cu el, a murit şi o tânără.

Un apel la 112 avea să anunţe că un accident deosebit de grav s-a produs pe şoseaua de centură. Imediat, la faţa locului au fost trimise mai multe echipaje medicale, poliţişti şi pompieri.

Când au ajuns salvatorii, două persoane din maşini diferite erau încarcerate. La scurt timp, victimele au fost scoase din mormanele de fiare contorsionate. Medicii au început manevrele de resuscitare, dar, din păcate, au fost nevoiţi să declare decesul.

Oamenii legii au menţionat că şoferul unui autoturism marca Skoda, care circula dinspre Uricani către Lunca Cetăţuii, a efectuat o manevră de depăşire riscantă şi a pierdut controlul volanului.

În acel moment, din sensul opus de mers venea o autoutilitară. Şoferul din Skoda a intart într-un cap de pod, iar şoferul autoutilitarei a tras stânga de volan, intrând în coliziune cu un autoturism marca Audi, condus regulamentar de o femeie în vârstă de 31 de ani.

În urma impactului extrem de violent, o femeie de 31 de ani, Diana D., a murit pe loc. Aceeaşi soartă a avut-o şi şoferul C.S., de 44 de ani.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cercetările continuă, pentru a elucida cu exactitate ce anume s-a întâmplat.

Articolul precedentDeputat ieşean: “Care mai este soarta învăţământului tehnic românesc?”
Articolul următorFirmă de recrutare plătită de Primărie pentru a selecta Consiliul de Administraţie de la Servicii Publice