Un individ va fi nevoit să dea ochii cu magistraţii ieşeni, după ce a fost acuzat că ar fi încercat să ucidă un necunoscut pe stradă.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Bujor P., sub acuzaţia de tentativă la omor calificat.

Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen de judecată al cauzei, după care magistraţii vor asculta ce au de spus procurorii, dar şi inculpatul, pentru a putea lua o decizie.

La mijlocul lunii decembrie 2017, un tânăr a fost găsit într-o baltă de sânge, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori de un necunoscut, în localitatea ieşeana Coarnele Caprei, în faţa unui magazin din zonă.

Autorităţile au fost anunţate printr-un apel la numărul unic de urgenţe 112 că un tânăr a fost înjunghiat şi se află într-o baltă de sânge. Imediat, la faţa locului a ajuns un echipaj medical, iar, după ce tânărului i-au fost acordate primele îngrijiri, a fost cerută intervenţia elicopterului SMURD.

La scurt timp, în localitate a aterizat elicopterul care l-a preluat pe tânăr şi l-a dus la Spitalul “Sfântul Spiridon”.

În urma investigaţiilor efectuate de către ofiţerii de Poliţie şi de către procurori, aceştia din urmă au stabilit că cel care a comis fapta este Bujor P.

Conform anchetatorilor, individul nu ar fi avut vreun motiv pentru a-l ataca pe tânărul pe care l-a înjunghiat în zona feţei şi a gâtului.

În urma incidentului, victima a fost internată în Clinica ORL din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon”, din Iaşi, iar medicii l-au supus la o intervenţie chirurgicală pentru leziunile suferite.

Articolul precedentPrins băut la volan, în urma unui accident rutier
Articolul următorA băut spirt, după care a violat un băiețel cu deficiențe mentale