Un bărbat de 62 de ani va da ochii cu magistrații, după ce a fost acuzat că a încercat să își ucidă fosta concubină.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au dispus trimiterea în judecată a lui Gheorghe S., pentru tentativă la omor.
La începutul lunii august, clienții terasei Corso aveau să asiste la un incident înfiorător. Conform anchetatorilor, în seara respectivă, Gheorghe S. și-a atacat fosta concubină cu un cuțit de bucătărie.
Oamenii legii au menționat că, în jurul orei 20.00, un apel la numărul unic de urgențe 112 avea să anunțe că, la terasa Corso, o femeie a fost înjunghiată.
Acolo au intervenit de îndată un echipaj medical și polițiștii. Femeia în vârstă de 48 de ani fusese tăiată de mai multe ori de către fostul concubin. Procurorii au stabilit că bărbatul avusese în aceeași zi o discuție telefonică cu femeia și a decis să meargă la terasa în cadrul căreia aceasta lucra, pentru a discuta din nou.
Oamenii legii au mai precizat că cei doi se despărțiseră recent, iar femeia se mutase la fiica ei. Individul a mers la Corso, acolo unde femeia lucra la bucătărie, încercând să o convingă să se întoarcă la el. Aceasta ar fi refuzat, iar, atunci, individul a văzut negru în fața ochilor. Procurorii au spus că acesta a pus mâna pe un cuțit de bucătărie cu o lamă de aproape 20 de centimetri și a tăiat-o pe femeie.
La scurt timp de la incident, individul a fugit pe strada Alexandru Lăpușneanu, către Piața Unirii. În parcarea din fața Cinematografului Victoria, individul a fost imobilizat și deposedat de cuțit de către un echipaj al Poliției Locale, care l-a reținut.
În legătură cu victima, medicii ieșeni au susținut că aceasta a suferit diverse leziuni. “Pacienta a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Sfântul Spiridon, din Iași. În momentul în care a ajuns la spital, aceasta era conștientă și stabilă, prezentând plăgi taiate la nivelul toracelui și al antebrațului. Aceasta a fost internată după ce a primit îngrijiri medicale în clinica chirurgicală de gard. Femeia era stabilă hemodinamic și respirator în momentul în care a ajuns la spital, plăgile fiindu-i suturate ulterior”, au precizat medicii din cadrul Spitalului “Sfântul Spiridon”.

Articolul precedentSpațiu nou, cu 600 de locuri, la Penitenciarul Iași
Articolul următorMăsuri pentru fluidizarea traficului în zona Bucium