Primăria Iași intenționează lărgirea străzii pe sensul de mers dintre pod Bucium spre Trei Sarmale pentru fluidizarea traficului rutier.

Municipalitatea ieșeană intenționează modificarea intersecției de la baza pasarelei spre zona Bucium prin lărgirea zonei în limitele posibilităților la intersecția Poitiers cu Bucium, unde apare o bandă de stocare spre stânga pentru strada Trei Fântani.

Pentru a putea permite șoferilor să vireze stânga spre strada Trei Fântani, primaria vrea să lărgească spațiul de la intersecția Poitiers cu Bucium prin mutarea stâlpilor de electricitate, ce poate permite păstrarea a două benzi pe sensul dinspre bulevardul Socola spre Bucium și apariția benzii de stocare pentru virajul la stânga spre Trei Fântâni.

Pentru a fluidiza traficul, s-a luat această decizie prin curbarea unei benzi dinspre Socola spre Bucium, șoferii nefiind nevoiți să mai oprească brusc în spatele altui conducător auto ca până acum. Lucrările au început, acestea urmând a fi gata în cel mai scurt timp.

Articolul precedentAcuzat că a vrut să-și omoare iubita „în buricul târgului”
Articolul următorSe dorește reabilitarea esplanadei Teatrului Național