În perioada 30 iulie – 24 august, controalele efectuate de Corpul de control al primarului în rândul agenţilor economici (persoane fizice şi juridice) s-au finalizat cu 55 de procese-verbale de contravenţie, respectiv cu amenzi de 85.200 de lei.

Printre altele, 29 de amenzi (66.300 de lei) au sancţionat lipsa autorizaţiilor de funcţionare, nerespectarea obiectului de activitate şi lipsa vizei autorizaţiei.

Două amenzi de câte 500 de lei au fost aplicate pentru lăsarea unui autoturism avariat pe domeniul public, iar o amendă de 2.000 de lei a fost dată pentru nepredarea amplasamentului unei lucrări la reţeaua de electricitate la parametrii iniţiali (str. Nicolina nr. 65), precizează un comunicat al Primăriei.

Totodată, au fost aplicate somaţii inclusiv pentru salubrizarea unor terenuri, pentru refacerea faţadei unui imobil (str. Sărărie nr. 14), pentru refacerea domeniului public afectat de intervenţii la reţeaua publică de apă (str. Ipsilanti nr. 24, str. Vântu nr. 2) şi pentru ridicarea unor autovehicule avariate abandonate.

Articolul precedentAnchetat după ce a refuzat să fie înțepat cu un ac
Articolul următorEra să moară după ce a înghițit o albină