Antrenorul interimar al FCSB, Vergil Andronache, a afirmat că partida cu Politehnica Iaşi, nu va constitui o revanşă pentru tehnicianului formaţiei din Copou, Mihai Teja, care a fost demis de Gigi Becali la finalul sezonului trecut.

Andronache a menţionat că transferul jucătorului Adrian Popa a fost o surpriză plăcută pentru el.

“Nu mă aşteptam, dar este cea mai frumoasă surpriză. Încep să revină şi jucătorii care au fost accidentaţi, avem motive de fericire. Acum, că ne-am îndeplinit obiectivul de Europa League, vom trata la victorie meciul cu Iaşul. Acesta a fost obiectivul apropiat, să câştigăm meciul cu Mlada, a fost un meci greu. Acum vom aborda jocul cu altă încredere, apar deja jucătorii care au fost accidentaţi şi pot să joace. Cu Mihai Teja va fi o întâlnire plăcută, am un deosebit respect pentru antrenorul şi omul Mihai Teja, cred că va fi o plăcere. Nu cred că se pune problema de revanşă, îl ştiu foarte bine”, a declarat Andronache.

Partida FCSB – Politehnica Iaşi, din cadrul etapei a 6-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:00, pe stadionul ”Nicolae Dobrin”, din Piteşti.