Și în acest an Primăria Municipiului Iași organizează „Sărbătoarea Diasporei – Iașul este ACASĂ!”, un program dedicat diasporei și celor care vizitează Iașul în luna august.

Cu această ocazie, Primăria Municipiului Iași, prin Biroul Diaspora, Casa de Cultură „Mihai Ursachi” și Ateneul Național din Iași, alături de alți parteneri, vor organiza spectacole de teatru, concerte corale și recitaluri de poezie, care vor avea loc în zilele de weekend pe pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Este vorba de un „maraton” de evenimente, care poate fi rezumat la următoarele cifre: cinci weekenduri, 38 de recitaluri de poezie, 10 piese de teatru și 10 concerte corale.

Astfel, azi, de la ora 11.00, Trupa Tandem va susține spectacolul de teatru pentru copii „Alfabetul năzdrăvan”. De la ora 18.00 Livia Iacob, Nichita Danilov, Dan Bogdan Hanu și Luca Oatu vor susține un recital de poezie.

De la ora 19.00 cei prezenți vor putea audia un concert al Corului Aletheia, iar de la ora 20.00 Compania Zum Zum va susține spectacolul de teatru pentru copii „Animalele știu de toate: Lecția de sănătate”.

 

 

Articolul precedentUite cum poţi alerga alături de Lupii negri!
Articolul următorAndronache: “Nu se pune problema unei revanşe în faţa lui Mihai Teja!”