Agenţii din cadrul Poliţiei oraşului Hârlău şi Secţiei IX de Poliţie Rurală, sprijiniţi de luptători SAS, au acţionat pentru prevenirea infracţiunilor şi a contravenţiilor în zona barurilor şi a altor unităţi similare şi a încălcării normelor legale de circulaţie pe drumurile publice.

Au fost controlate 21 de unităţi comerciale, 76 de maşini şi 19 căruţaşi. Au fost legitimate 168 de persoane şi au fost date 27 de amenzi, în valoare de 10.520 de lei.

Astfel, a fost amendat cu 1.000 de lei un bărbat de 32 de ani, din comuna Deleni, întrucât, pe fondul consumului de alcool, a făcut scandal în timp ce se afla într-un loc public, adresând injurii unei femei din aceeaşi localitate. 

Mai mult, a fost amendat cu 400 de lei un bărbat de 56 de ani, din comuna Cucuteni, întrucât a făcutscandal pe drumul public din faţa locuinţei, proferând injurii, cuvinte şi expresii jignitoare la adresa unui consătean. 

În plus, afost amendat cu 580 de lei un bărbat de 26 de ani, din judeţul Arad, întrucât a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga, din oraşul Hârlău, cu viteza de 72 km/h, pe un sector de drum cu viteza maximă legală admisă de 50 km/h. 

Articolul precedentExercițiu privind prevenirea unui potențial ATAC terorist, efectuat de polițiștii ieșeni
Articolul următorCercetat penal după ce a discutat cu propria soție