Directorul Regionalei de Drumuri Naționale, Ovidiu Laicu, a acuzat că Primăria Iași nu sprijină în niciun fel continuarea proiectului șoselei de centură.

Laicu susține că administrația locală a aprobat mai multe proiecte imobiliare pe bd. Poitiers, dar a lăsat aceeași infrastructură rutieră.

În privința segmentului de pe strada Trei Fântâni, acesta ar putea intra efectiv în modernizare în vara anului viitor. Primăria ar urma să mute utilitățile de pe „Drumul Hoților” și de pe bd. Poitiers, așa cum s-a angajat de mai mulți ani să facă.

Ovidiu Laicu a adăugat că bd. Poitiers nu va mai putea fi extins la 6 benzi, din cauza proprietăților extinse/construite prea aproape de carosabil.

În replică, primarul spune că „Guvernul PSDragnea“ nu vrea, nu poate și nu știe să facă șoseaua de centură a Iașului.

„Blocajul – real, din păcate – despre care vorbesc cei doi politruci nu este la Primăria Municipiului Iași, ci la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, reprezentată în teritoriu de Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași, condusă de unul din cei doi politruci în cauză. De asemenea, câtă vreme compania este în subordinea Guvernului, blocajul pornește de la PSDragnea, reprezentat în teritoriu de cel de-al doilea politruc. Adevărul este foarte simplu: Guvernul PSDragnea nu vrea, nu poate și nu știe să facă șoseaua de centură care este atât de importantă pentru orașul nostru. Restul sunt minciuni sfruntate, fumigene ieftine menite să acopere incompetența, neputința și lipsa de voință ale guvernanților. La fel ca în cazul autostrăzii Iași – Târgu Mureș, Guvernul PSDragnea a șters Moldova de pe harta investițiilor, condamnând milioane de români la o sărăcie care se adâncește în fiecare zi în care acești incompetenți mitomani rămân în funcție”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Articolul precedentStagii de practică printr-un proiect european la TUIASI
Articolul următorFlavius Stoican: „Meciul cu Craiova este unul dintre cele mai importante ale sezonului “