Cinci persoane sau ales cu pedepse din partea magistraţilor ieşeni, după ce au fost acuzaţi de comiterea unor infracţiuni.

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Andrei Măgureanu la doi ani şi zece luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de „trafic de droguri de risc”, în formă continuată.

Instanţa obligă inculpatul Măgureanu Andrei să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii pentru o perioadă de 100 de zile, în cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Ilfov sau la Centrul de Plasament Bătrâni Otopeni. De asemenea, dispune confiscarea specială, de la inculpatul Măgureanu Andrei, a sumei de 140.650 de lei, obţinută de inculpat din vânzarea drogurilor”, au precizat magistraţii.

Judecătorii au mai dispus condamnarea lui Andrei Grigorescu la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. Totodată, instanţa a dispus confiscarea sumei de 84.560 de lei de la acesta, obţinute din vânzarea drogurilor, din care suma de 4.250 de lei provine din fondurile DIICOT.

Mai mult, Anda Theodora Anton a primit o pedeapsă de doi ani şi două luni de închisoare, cu suspendare, tot pentru trafic de droguri de risc, în formă continuată. În acelaşi dosar, judecătorii au dispus condamnarea lui Ovidiu Constantin Muraru la un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc, în formă continuată, în vreme ce Vlad Ungureanu a primit o pedeapsă de un an şi cinci luni de închisoare, cu suspendare, pentru trafic de droguri de risc, precum şi deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

În plus, pe lângă pedepsele aplicate, magistraţii ieşeni au dispus şi confiscarea de la inculpaţi a unor diferite cantităţi de canabis.

Procesul celor cinci a început pe data de 28 februarie 2018. Asta, după ce procurorii DIICOT au dispus reţineri în cauză la mijlocul lunii octombrie a anului trecut. Anchetatorii au spus că cei cinci au fost prinşi cu canabis.

Articolul precedentS-au publicat REZULTATELE admiterii la „Al. I. Cuza“
Articolul următorLiberalii ieșeni se opun prelungirii PUG-ului până în 2023