La data de 07 mai ac, polițiștii Secției nr 4 Poliție Rurală Miroslava au efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului unui auto, care însă și-a continuat deplasarea, fiind necesară urmărirea sa pe distanță de 1 km, pe raza com Tibana, când auto a părăsit partea carosabila.

In urma verificărilor efectuate a rezultat ca șoferul, un bărbat de 30 ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, acesta a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur in aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei. In cauza se efectuează cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui auto fără permis de conducere și conducerea unui auto sub influența alcoolului sau a altor substanțe. In baza probatoriului administrat in cauza, bărbatul a fost reținut de polițiști Pentru 24 de ore.

La data de 08 mai ac, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iasi și Judecătoriei, instanța dispunând arestul la domiciliu pentru 30 de zile. Cercetările continua. 

Sursa: Realitatea de Iasi