La începutul săpămânii viitoare, Compania de Transport Public (CTP) Iași SA organizează o licitație pentru achiziționarea unor servicii de asigurare facultative de tip CASCO pentru un număr de 100 de autobuze aflate în administrare.

Firmele de asigurări pot depune ofertele pe data de 27 august. Contractul are o valoare estimată de un milion de lei, fără TVA, adică 217.319 de euro. Asigurările vor avea o valabilitate de un an. Au fost cazuri când, în urma unui accident, șoferii erau nevoiți să plătească pagubele.

„Suma asigurată se stabilește în funcție de valoarea de nou a autovehiculului la încheierea contractului de asigurare. În vederea determinării corecte a valorii reale a autovehiculelor, în anexă s-a specificat data primei înmatriculări și valoarea de nou a autobuzelor. Nu se reactualizează prețul contractului, sumele asigurate și prima de asigurare fiind ferme pe toată perioada de derulare a contractului și sunt exprimate în lei”, se arată în caietul de sarcini. Sunt vizate autobuzele marca Isuzu și Euro Bus Diamond.

Articolul precedentPeste 1.200 de joburi, disponibile în Iaşi. Uite ce se caută!
Articolul următorTânără, ajunsă beată la Urgențe