Christian Tour și Aeroportul Internațional Iași a anunțat o nouă destinație pentru ieșeni: stațiunea egipteană Hurghada.

Zborurile spre această destinație vor fi operate săptămânal, în regim de curse charter, începând din luna mai 2019. Cursele vor fi operate de Christian Tour în fiecare zi de vineri, începând cu data de 24 mai 2019 până la sfârșitul lunii octombrie, iar turiștii își pot rezerva deja vacanța în Egipt.

„Cursa charter Hurghada va aduce mai aproape Egipt de Iași. La mai puțin de patru ore distanță, turiștii vor putea descoperi una dintre cele mai fascinante destinații de vacanță, o destinație complexă, potrivită atât pentru familiile cu copii care vor să se relaxeze la plajă, cât și pentru cei care vor să exploreze siturile arheologice, să viziteze templele egiptene precum Templul din Karnak ori să vadă cu ochii lor Piramida lui Keops, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice”, a declarat Maged Erian, directorul general Christian Tour.

„Evoluția Aeroportului Iași din ultimii ani a făcut ca toți marii operatori să ia în considerare diversificarea ofertei de rute. Astfel, pe lângă insulele grecești și Antalya, încep să apară noi destinații, iar asta înseamnă noi posibilități pentru ieșeni de a-și petrece vacanțele în locuri minunate, cum este și stațiunea Hurghada din Egipt”, a precizat Cătălin Bulgariu.

Planurile Christian Tour pentru Iași în 2019 includ și operarea unor curse charter către Antalya (Turcia) și cea mai mare insula elenă, Creta.

„Anul 2018 a fost, de departe, anul Turciei, iar Antalya a fost regina destinațiilor de vacanță. În acest sezon estival, Christian Tour a operat nu mai puțin de 17 zboruri pe săptămână către această regiune din Turcia, cu plecare de pe marile aeroporturi din țară, și aproximativ 40.000 de turiști români au călătorit cu noi în Antalya. Pentru 2019, suplimentăm numărul zborurilor către Antalya și luăm în calcul operarea a două curse pe săptămână din Iași către populara stațiunea din Turcia”, a precizat Erdinc Adali, directorul comercial pe destinația Turcia din cadrul Christian Tour.

Articolul precedentFinanțele ieșene dau 140.000 euro pentru servicii de copiere
Articolul următorDelGaz Grid, amendată de Primăria Iași