Polițiștii ieșeni au confiscat 574 de țigări susceptibile a proveni din contrabandă. 

Agenții din cadrul Secției VI de Poliție au prins o femeie în vârstă de 58 de ani, din Republica Moldova, în timp ce ar fi oferit spre vânzare țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Conform reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Iași, cele 574 de țigări au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, femeia este bănuită de comiterea altor două fapte de contrabandă, în perioada 2018 – 2019. În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă. Pe baza probatoriului administrat în cauză, femeia a fost reținută de polițiști pentru 24 de ore, fiind dusă în Arestul Poliției”a declarat Ioana Buștiuc, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Conform acesteia, femeia urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, cu propuneri legale, iar cercetările continuă. 

Polițiștii ieșeni au mai menționat că au ridicat, în vederea confiscării, alte 700 de țigări susceptibile a proveni din contrabandă.

Agenții din cadrul Secției V de Poliție au prins o altăfemeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Ungheni, care avea asupra ei, în vederea comercializării, țigări susceptibile a proveni din contrabandă. Cele 700 de țigări au fost ridicate de polițiști, în vederea continuării cercetărilor”a mai menționat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Conform oamenilor legii, și în această cauză a fost întocmit un dosar penal pentru contrabandă, iar cercetările continuă.

Articolul precedentINCONȘTIENȚĂ pe străzile din Iași: vitezomani, băuți și fără permise
Articolul următorȘase unităţi de învăţământ din Iaşi, declarate „Şcoli ale politeţii“