Europarlamentarul Cătălin Ivan a precizat pe pagina sa de Facebook că Liviu Dragnea, șeful PSD, nu este “nici pe departe cel mai mare trădător al României, ci doar ultimul”.
Legea off-shore arată încă o dată, și mă mir că mai este nevoie, că orice scandal provocat de Dragnea și cei din jurul lui nu-i decât o fumigenă pentru a masca o lovitură dată României. Este important că Firea și Dragnea au mimat un conflict pentru a-i ține pe naivi cu sufletul la gură sau că România pierde miliarde de euro din cauza unei legi strâmbe dată în folosul unor companii private străine?!”, a precizat pe pagina sa de Facebook europarlamentarul ieșean.
Acesta a adăugat că, la fel ca în cazul OMV, străinii dispun aproape gratis, la prețuri modice, de resursele țării.
În Antichitate se duceau războaie grele pentru a cuceri o țară și a-i lua resursele. Acum se cumpără doar niste politicieni, și mă refer la toți cei care au condus România până acum, fără excepție. Li se dă o echipă de consultanti specializată în deturnarea atenției de la astfel de tunuri, echipe care lucrează în toate țările în care companiile respective au interes, și populația este ținută ocupată cu non-subiecte sau subiecte marginale, în timp ce astfel de legi trec nestingherite, “democratic”, prin Parlament. Dacă ar fi să judecăm acțiunile clasei politice de la Revoluție, până astăzi, ar curge pe bandă dosarele de trădare a intereselor naționale. Liviu Dragnea nu este nici pe departe cel mai mare trădător. Este doar ultimul”, a încheiat Cătălin Ivan.
Articolul precedentAnchetă epidemiologică la Institutul Teologic Romano-Catolic „Sfântul Iosif” Iași
Articolul următorPeste 25.000 de ieșeni au semnat petiția „Fără penali în funcții publice”