Astăzi, la mitingul PSD, anunțat a avea loc în Piața Unirii, social-democrații mizează pe cel puțin 40.000 de oameni.

Șeful PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a anunțat că va aduce în Piaţa Unirii din Iaşi între 6.000 şi 9.000 de oameni.

De la filiala băcăuană a PSD sunt așteptați 10.000 de persoane, de la Neamţ, tot 10.000, de la Suceava – 5.000, iar de la Botoşani – 2.000.

Cei mai mulți oameni vor fi mobilizați de filiala ieșeană a PSD, primarii din comune având ordin să aducă și câte 1.000 de persoane, în cazul comunelor mai mari. În total, se mizează pe aproximativ 15.000 – 20.000 de participanţi din judeţul Iaşi.

Copii din Neamț, aduși cu forța la miting

Mai mulți elevi de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec“ Roman au fost anunțați de profesori că astăzi vor veni la Iași, la miting. De menționat că este vorba despre elevi de clasa a XI-a și a XII-a, mare parte dintre ei minori.

Firma de transport local din Piatra Neamț – SC Troleibuzul SA, aflată în subordinea CJ Neamț, condus de pesedistul Ionel Arsene, a anunțat că astăzi, mai multe autobuze intră de urgență într-o verificare tehnică. Surse din firmă susțin că vor pleca la Iași 10 autobuze pentru miting, dintre care patru sunt autobuze noi.

Mitingul PSD se va desfăşura în intervalul orar 14.00 – 19.00 şi va duce, cu siguranţă, la probleme de trafic având în vedere numărul estimat de participanţi.

Articolul precedentCostel Alexe: „Să vină în Iași pe drumurile pe care nu le-au făcut“
Articolul următorScene de sado-masochism, filmate în Primăria Iași – VIDEO