Agenţii din cadrul Postului de Poliție Ţibăneşti au oprit recent pentru control, pe strada Abator, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din comuna Ţibana.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că acesta nu are permis pentru vreo categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, iar cercetările continuă.

De asemenea, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene Iași au oprit recent pentru control, pe DE 583, în orașul Podu Iloaiei, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Valea Lupului.

Întrucât șoferul mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Mai mult, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier Târgu Frumos au oprit zilele trecute, pentru control, pe strada Cucuteni, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani.

Întrucât şoferul mirosea a alcool, el a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei. Şi în această cauză a fost întocmit un dosar penal.

Articolul precedentAcuzat că şi-a tâlhărit fosta prietenă şi a târât-o cu maşina!
Articolul următorPiațeta de pe strada Lăpușneanu va purta numele lui Dumitru Grumăzescu