Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit recent pe strada Albineţ, pentru stingerea unui incendiu produs la un contor electric.

S-au degradat aproximativ doi metri liniari de izolaţie de cabluri. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un contor sau un aparat de măsură, comandă şi control defect.

De asemenea, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit pe Calea Chişinăului, pentru stingerea unui incendiu produs la un aparat de aer condiţionat. Au ars elementele din plastic ale unităţii de aer condiţionat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

“Detaşamentul 2 de Pompieri a intervenit pe strada Vlădeni, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de cherestea. Au ars şase metri cubi de lemn. Cauza probabilă de producere a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.

 

Articolul precedentPeste un deceniu de puşcărie, după un conflict la magazin
Articolul următorCum poţi fi JEFUIT pe stradă, în Iaşi!