Secţia de Pompieri Paşcani a intervenit recent pe strada Albineţ, pentru stingerea unui incendiu produs la un contor electric.

S-au degradat aproximativ doi metri liniari de izolaţie de cabluri. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un contor sau un aparat de măsură, comandă şi control defect.

De asemenea, Detaşamentul 2 de Pompieri Iaşi a intervenit pe Calea Chişinăului, pentru stingerea unui incendiu produs la un aparat de aer condiţionat. Au ars elementele din plastic ale unităţii de aer condiţionat.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată.

“Detaşamentul 2 de Pompieri a intervenit pe strada Vlădeni, pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de cherestea. Au ars şase metri cubi de lemn. Cauza probabilă de producere a fost folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a declarat Silvia Bolohan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Iaşi.