O poliţistă din Iaşi este cercetată pentru că ar fi sustras produse cosmetice dintr-un centru comercial din oraş.
Astfel, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi au precizat că, în această cauză a fost deja întocmit un dosar de cercetare penală pe numele tinerei poliţiste D.B.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, recent, tânăra poliţistă ar fi încercat să fure mai multe produse cosmetice din centrul comercial respectiv, ascunzându-le sub haine, dar a fost prinsă la casa de marcat de către agenţii de pază ai magazinului, care au controlat-o şi i-au cerut imediat să se legitimeze. Aceleaşi surse au afirmat că poliţista ar fi prezentat legitimaţia de serviciu, încercând cumva să scape din situaţia dată, dar agenţii de pază au sunat la Poliţie.
Tânăra este angajată în cadrul Serviciului Cabinet din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, iar prejudiciul produs de aceasta a fost estimat la 350 de lei. Prejudiciul a fost recuperat, iar, în eventualitatea în care administratorul centrului comercial respectiv îşi va retrage plângerea, poliţista va scăpa de acuzaţiile penale.
Articolul precedentAutobuze din Iași, vopsite în culorile drapelului național
Articolul următorPensionar oprit de poliţişti pe stradă, cercetat penal