Deputatul ieșean Marius Bodea s-a arătat deranjat de faptul că președintele Consiliului Județean Iași, Maricel Popa, a adus ca manager la Spitalul de Copii „ Sf. Maria“ o persoană care „împietează“ memoria doctorului Marin Burlea.

„Noul director al Spitalului de Copii ”Sf. Maria”, adus de Maricel Popa din Botoșani pentru a manageria cel mai mare spital pediatru din Moldova, deja s-a făcut remarcat printr-o primă acțiune: atentarea la memoria profesorului Marin Burlea, un adevărat simbol al pediatriei naționale și al medicinei ieșene.

În primul rând, este absolut rușinos faptul că în Iașul cu cea mai importantă universitate de medicină din țară, cu cea mai bună școală medicală, pesedistul Maricel Popa importă ca manager al Spitalului de Copii Sf. Maria pe cineva din Botoșani, culmea, căruia nu i s-a prelungit mandatul de către conducerea PSD a Consiliului Județean Botoșani. În schimb, pentru un spital de anvergura celui de la Iași este foarte potrivit, în opinia d-lui Maricel Popa.

În loc să auzim de un plan de dezvoltare al Spitalului de Copii, de proiecte concrete pentru a moderniza și dota acest spital care deservește întreaga Regiune de Nord-Est, noul manager are ca principală preocupare să impieteze la memoria regretatului Marin Burlea.

Cu Maricel Popa în fruntea Județului am ajuns în situația tragică să fim nu doar nesemnificativi din punct de vedere politic la nivel național, fără reprezentare în Guvern și în instituțiile de stat cu adevărat importante, ci și în situația de a fi dați la o parte in propriul nostru oraș pentru a face loc unor personaje din camarila baronilor PSD din Moldova. Rușine, domnule Maricel Popa!“, susține Marius Bodea.

Articolul precedentAngajări la Spitalul „Sf. Parascheva“. Se caută medici şi un farmacist şef
Articolul următorVictorie importantă, joc consistent pentru Politehnica Iași