Noul antrenor al Politehnicii Iași, Mihai Teja, s-a arătat deranjat la primul antrenament din această vară de condițiile de pregătire de la gruparea ieșeană.

„E foarte importantă infrastructura. Pentru a etala un fotbal bun și pentru a aduce suporteri la stadion, trebuie să te antrenezi pentru acest lucru. Din păcate, nu s-a schimbat nimic, nu au fost demarate lucrările pentru schimbarea suprafeței terenului 2 de antrenament. Din punctul acesta de vedere, sunt un pic dezamăgit, dar eu în continuare sper și cred că lucrurile vor fi OK. Am avut o discuție cu domnul președinte și cu domnul primar și cred că ce au spus ei se va rezolva. În primul rând infrastructura trebuie rezolvată. Îmi amintesc că multe echipe se plângeau de terenul de la Iași, că e greu să joci aici. Dacă nu se va schimba ceva, avem de suferit cu toții”, a spus Mihai Teja.

În ceea ce privește lotul de jucători, tehnicianul a precizat că își dorește transferuri de calitate.

„Este destul de greu să-mi dau cu părerea acum. Nu vrem să ne grăbim cu transferurile, pentru că vrem calitate, nu să luăm la număr. Valoarea echipelor va scădea foarte mult cu doi jucători impuși în primul unsprezece. Trebuie să-i cauți și să-i faci să joace titulari, iar valoarea echipelor va scădea”.

Articolul precedentPERICOL: Tot mai mulți șoferi, găsiți băuți la volan!
Articolul următorÎncep emoțiile pentru absolvenții de liceu din Iași