Antrenorul Politehnicii Iași, Mihai Teja, a declarat că partida de astăzi, cu Chindi Târgoviște este mai grea decât precedentele, deși este cel mai slab adversar întâlnit până acum.

„Le-am spus jucătorilor că va fi un meci foarte greu, ca de altfel toate partidele. Nu poți să intri pe teren să spui că ai un meci ușor. Chindia joacă un fotbal bun, au pus probleme foarte mari tuturor echipelor cu care au jucat și chiar dacă nu au obținut puncte multe, jocul a fost unul bun. Îl felicit pe Viorel Modovan pentru ce face. Trebuie să fim foarte atenți pentru a lua cele trei puncte”, a spus Mihai Teja.

Tehnicianul formației ieșene consideră că mai sunt multe meciuri de jucat și tocmai de aceea elevii săi trebuie să rămână cu picioarele pe pământ: „Venim după un parcurs foarte bun, dar nu trebuie să fim foarte euforici, pentru că nu am realizat nimic. Abia au trecut șase meciuri. Nu am făcut nimic. Băieții au făcut un lucru bun, au arătat că suntem la același nivel cu FCSB, cu Dinamo. Ca echipă, ca performanță, nu am reușit nimic. La final, când se trage linia, vedem dacă suntem în play-off”.