Agenții din cadrul Poliției orașului Târgu Frumos au fost sesizați despre o tamponare, iar unul dintre șoferi se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 41 de ani, fiind sub influența băuturilor alcoolice, în timp ce ar fi condus o autoutilitară pe DE 583 şi, cel mai probabil pe fondul vitezei neadaptate la carosabilul umed ar fi pătruns pe contrasens, unde ar fi intrat în coliziune cu o altă autoutilitară.

Șoferul de 41 de ani a fost testat, rezultând o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aer expirat. Acesta a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, iar cercetările continuă. Celălalt șofer nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Articolul precedentTurbiditate înregistrată la stația Timișești
Articolul următorEuroparlamentar PNL: “Autoritățile locale și cele naționale trebuie să conlucreze pentru îmbunătățirea calității aerului în Iași!”