Agenţii din cadrul Secţiei III de Poliţie au acţionat zilele trecute pentru verificarea respectării Legii privind paza obiectivelor, bunurilor şi valorilor şi pentru identificarea societăţilor care nu sunt asigurate cu pază, fiind controlată paza de la unităţile care îşi desfăşoară activitatea pe raza de competenţă.

Au fost controlaţi 16 agenţi de pază şi 11 unităţi economice. Au fost date cinci amenzi, fiind sancţionaţi patru agenţi de pază şi administratorul unei societăţi comerciale.

Au fost efectuate trei instruiri cu personalul de pază aflat în serviciu şi au fost verificate două echipaje de intervenţie.

Astfel, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Bucureşti, a fost amendat cu 2.000 de lei, deoarece, fiind în funcţia de reprezentant al unei societăţi comerciale, nu a remediat deficienţele constatate de Poliţie pe linia pazei pentru punctul de lucru din municipiul Iaşi.

Mai mult, a fost amendat un bărbat în vârstă de 46 de ani, agent de pază, deoarece a fost găsit executând serviciul la un obiectiv din Iaşi fără ecuson şi fără ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea unităţii.

 

Articolul precedentArbaletă confiscată de oamenii legii de la un ieşean
Articolul următorÎn cătuşe, pentru o ţeapă cu apartamente