Agenţii din cadrul Secţiei VI de Poliţie Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară în casa unui bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de înşelăciune.

Oamenii legii din cadrul Secţiei VI de Poliţie au efectuat percheziţia domiciliară în comuna Rediu, la un bărbat în vârstă de 37 de ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

Anchetatorii au precizat faptul că, din cercetări a rezultat că, pe data de 16 iunie, individul ar fi încheiat, în calitate de reprezentant al unei societăţi comerciale, cu două persoane, un contract de închiriere pentru un imobil din municipiul Iaşi şi ar fi primit un avans de 1.150 de lei.

Deşi cele două persoane ar fi trebuit să se mute în apartamentul respectiv pe data de 9 iulie, acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece bărbatul le-ar fi indus în eroare cu acest aspect şi nu ar mai fi răspuns la telefon. Pe baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. În acelaşi timp, cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii situaţii de fapt şi luării măsurilor legale care se impun”, a menţionat IPJ Iaşi.

Articolul precedentPatronul unei firme, amendat de poliţişti: uite de ce!
Articolul următorPalatul Copiilor Iaşi, pe locul I la Concursul Naţional Proiecte de Mediu