Reprezentanţii PSD au formulat apel la sentinţa emisă recent de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi, care au admis una dintre acţiunile formulate de Gabriel Harabagiu împotriva formaţiunii politice. 

„Instanţa admite cererea formulată pe calea ordonanţei preşedinţiale de reclamantul Harabagiu Gabriel Vasile, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Social Democrat. Dispune suspendarea executării hotărârii nr. 215 de pe 14 februarie 2018 emisă de Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat până la soluţionarea definitivă a litigiului înregistrat pe rolul Tribunalului Iaşi(privind anularea excluderii sale – n.r.), au menționat magistraţii Tribunalului Iaşi. 

Viceprimarul s-a arătat satisfăcut de decizia magistraţilor. „Întotdeauna am avut încredere în justiţie. Încă odată s-a dovedit abuzul făcut de conducerea PSD Iaşi prin nerespectarea dreptului la apărare”, a spus recent Gabriel Harabagiu.

Viceprimarul Iaşului a solicitat recent Tribunalului Iaşi suspendarea şi, respectiv, anularea actului administrativ prin care s-a luat decizia de excludere a sa din PSD. 

Conform acestuia, a fost judecat doar de trei membri ai Comisiei de Etică, în condiţiile în care şapte persoane ar fi trebuit să ia o hotărâre în privinţa lui. 

Articolul precedentPercheziţii la suspecţi de proxenetism 
Articolul următorȘOCANT: Copil împușcat în picior de un prieten!