Câteva mii de susținători PNL s-au adunat astăzi, în Piața Unrii, la prezentarea candidaților liberali la alegerile europarlamentare. Printre cei care au luat cuvântul s-au numărat Rareş Bogdan, Adina Vălean, Siegfried Mureşan, Gheorghe Flutur, Raluca Turcan şi liderii PNL Iaşi, Costel Alexe şi Marius Bodea.

Liderii liberalilor au taxat lipsa de investiții și realizări în timpul guvernării PSD. Gheorghe Flutur, liderul PNL Suceava, a afirmat că PSD conduce România cu jandarmii.

Cel mai puternic mesaj a fost transmis de Rareș Bogdan. „Vreau să mulțumesc singurului oraș care i-a alungat de două ori pe pesediști într-o lună. Să vă fie frică, pesediștilor! Moldova se ridică!”, a spus numărul 1 pe lista liberalilor la europarlamentare.

Venit la mitingul di pIața Unirii, președintele Klaus Iohannis a fost primit cu urale de cei prezenți.

Preşedintele Klaus Iohannis i-a îndemnat pe ieşeni să meargă la vot în 26 mai. “Votul vostru contează”, le-a spus acesta.

“În Europa România contează. În Europa, votul Românilor contează. Voi sunteţi Europa! Ca să arătăm lumii că nu suntem un naem de hoţi, că suntem un neam cinstit, care vrea să fie în Europa, pentru toate acestea, mergem la vot. Pemtru viitorul nostru, pe 26 mai mergem să votăm”, a menționat Iohannis.