Pe data de 7 noiembrie, Salubris SA, societate din cadrul Primăriei Iași, organizează o licitație pentru achiziția de material antiderapant, ce va fi folosit pe perioada iernii.

Prevederea bugetară a achiziției este de 409.450 lei, fără TVA, aproape 90.000 euro.

Licitația va fi împărțită pe mai multe loturi pentru: clorura de calciu (90 tone), sare pentru deszăpezire (350 tone), nisip deszăpezire (50 metri cubi), inhibitor de coroziune pentru sare (2 tone).

„Caracteristici: granule, densitate între 0.8-0.9 kg/dm3, conținut de CaCl2 min 77 %, conținut de magneziu total max 0.5 %, conținut de cloruri alcaline și de magneziu, exprimat în clorură de sodiu max 1.5 %, substanțe insolubile în apă max 0.1 %, conținut de sulfați max 0.1 %, conținut de fier, max 0.004 %. Produsul va fi livrat în saci de polietilenă sudați. Produsul va fi folosit în combaterea poleiului, gheții și zăpezii de pe drumuri. Produsul va fi ambalat în saci de 25 kg – 40 kg. Termenul de livrare va fi de 24 de ore, maximum 48 de ore de la comandă. La livrare, produsul va fi însoțit de declarație de conformitate, certificat de garanție, buletin de analiză, fișă cu date de securitate”, sunt descrierile lotului de clorură de calciu din caietul de sarcini.

Articolul precedentCinci „centenari”, pe scenă la Liturghie
Articolul următorAproape 125.000 de pelerini au trecut pe la moaştele Sfintei Parascheva