Un individ a fost pedepsit de către magistraţi, după ce a fost acuzat că a încercat să îşi ucidă propriul frate. 

Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus ieri condamnarea lui Adrian Gheorghe Roman (36 de ani). „Instanţa condamnă inculpatul Roman Gheorghe Adrian, în prezent arestat preventiv în Penitenciarul Iaşi, la pedeapsa principală de zece ani de închisoare, pentru tentativă la omor”, au menţionat magistraţii ieşeni. 

Aceştia au constatat că victima nu sa constituit parte civilă în cadrul procesului. Decizia nu e definitivă, aceasta putând fi atacată. 

Procurorii au precizat faptul că, în urmă cu aproximativ cinci luni, într-un imobil din localitatea Balş, judeţul Iaşi, după un conflict spontan, individul i-ar fi tăiat stomacul fratelui său mai mic, în vârstă de 33 de ani, pe care l-ar fi abandonat în agonie. 

Astfel, cu ultimele puteri, victima și-a sunat mama și a fost transportată în stare gravă la spital. Ulterior, cel care a fost la un pas de a-și ucide fratele a fost reținut de polițiști. 

Mama celor doi a fost cea care a anunţat autorităţile. În urma incidentului, victima a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, iar medicii ieşeni au concluzionat că viaţa acesteia a fost pusă în pericol de leziunile suferite. 

Articolul precedentFemeie trimisă de judecători la şcoală
Articolul următorȘeful unui spital din Iași s-a luat “la trântă” cu inspectorii de integritate