Un individ acuzat că ar fi agresat sexual mai multe tinere pe străzile din Iaşi a crezut că scapă ieftin dacă îşi recunoaşte faptele.
Totuși, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au respins acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de către Costel J.
Instanţa respinge acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi cu inculpatul, cercetat în dosarul de urmărire penală al Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală şi trimite dosarul procurorului în vederea continuării urmăririi penale. Menţine măsura preventivă a controlului judiciar dispusă faţă de inculpat”au precizat judecătorii ieşeni.
În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au dispus trimiterea dosarului la instanţă. Procesul a început pe data de 19 iulie 2018.
Astfel, anchetatorii lau acuzat pe individ că ar fi atacat tinere pe stradă şi le-ar fi pipăit.
În fapt, mai multe tinere din Iași au reclamat în urmă cu câteva luni, pe rețelele de socializare, că ar fi fost urmărite și agresate de un individ.
Potrivit acestora, individul ar fi urmărit şi atacat femeile în zona Podul Roș, din Iași. Femeile au mai afirmat că ar fi fost urmărite de individ, iar unele ar fi fost chiar atacate.
În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, suspectul a fost identificat.
Articolul precedentPatron ieșean, obligat de judecători să achite statului peste 120.000 de lei
Articolul următorStudentă avertizată de magistrați, după ce ar fi falsificat un abonament de călătorie