O femeie a sesizat la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 faptul că un bărbat cu cagulă pe faţa ar fi aruncat două sticle incendiare în curtea casei din zona Copou a unor membri ai clanului Tănase.

Sticlele incendiare ar fi vizat un autoturism parcat în curte, marca BMW X5, precum şi imobilul.

O sticlă sa stins în iarbă, iar o alta ar fi căzut pe o alee, maşina nefiind atinsă. Membri ai clanului Tănase au fost audiaţi, iar, acum, poliţiştii ieşeni caută înregistrări video prin zonă, pentru a da de suspect.

Astfel, Poliţia ieşeană a intrat în alertă după ce membri ai clanului Tănase ar fi dat vina pe membri ai clanului Corduneanu. Din câte se pare, membrii celor două familii se află de ceva timp întrun conflict deschis, acesta culminând în ultimele zile cu diverse postări pe reţeaua de socializare Facebook.

Situaţia a degenerat în cursul dimineţii de sâmbătă, când vila lui Vandam Constantin a fost atacată cu două cocktailuri Molotov”. La faţa locului au ajuns, pe lângă poliţişti, şi pompierii ieşeni, însă focul era deja stins şi nu au fost nevoiţi să intervină.

Ulterior, ofiţerii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat mai multe percheziţii, suspecţi fiind trei membri ai lumii interlope.

O femeie a observat sâmbătă dimineaţă o persoană care ar fi aruncat înspre imobilul respectiv cu sticle ce ar fi conţinut substanţe inflamabile. Nu au fost provocate distrugeri casei sau maşinii parcate în acea zonă. A fost întocmit un dosar penal pentru tentativă la distrugere, iar cercetările continuă, în vederea identificării suspectului, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi

Articolul precedentPesediștii ieșeni se acuză între ei de comportament duplicitar
Articolul următorAu făcut SCANDAL pe stradă: vezi ce au păţit!