Din luna octombrie, compania Wizz Air deschide cursa Iași – Liverpool, cu o frecvență de două zboruri pe săptămână. Prețul unui bilet pe segment de zbor pleacă de la 109 lei pe pasager.

Locuitorii din regiunea Moldovei vor avea posibilitatea să călătorească spre această nouă destinație de două ori pe săptămână, respectiv în zilele de luni și vineri, prima plecare având loc pe 29 octombrie.

„Extinderea rețelei de zbor din România a devenit un proces continuu și anunțăm frecvent destinații noi. Astazi lansăm zboruri spre Liverpool din trei dintre cele mai importante orașe din România, din București, Cluj-Napoca și Iași, la tarife cu adevărat mici, începând de la doar 109 lei. Populara metropolă britanică are multe de oferit turistilor, de la multitudinea de evenimente moderne găzduite, la trecutul sau cultural și economic. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm la bord pe pasagerii noștri spre această destinație începând cu 29 octombrie”, a spus Sorina Ratz, reprezentantul companiei Wizz Air.

În prezent, de pe Aeroportul Iași, cu operatorul Wizz Air se poate călători spre Londra (Marea Britanie), Milano, Veneția, Roma, Catania, Bologna (Italia), Larnaca (Cipru), Tel Aviv (Israel), Eindhoven (Olanda), Dortmund (Germania), Billund (Danemarca), Salonic (Grecia), Paris (Franța) și Bruxelles (Belgia).

Articolul precedentManifestări ocazionate de celebrarea Zilei Imnului Național, la Iași
Articolul următorUltimele medii de intrare la UMF Iași