Deschiderea festivă a noului an școlar, la care vor participa reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi, dar şi reprezentanţi ai autorităţilor locale, se va desfăşura în trei şcoli din judeţ.

Astfel, începând cu ora 9.00, conducerea ISJ Iaşi se va afla la Colegiul Naţional „Emil Racoviţă“ din Iaşi, urmând ca de la 10.30 să participe la o deschidere festivă la Şcoala Gimnazială Valea Lupului, iar de la 12.30 la Şcoala Gimnazială Strunga.

Inspectorul şcolar general Genoveva Farcaş a transmis un mesaj elevilor, părinţilor şi profesorilor în care le urează acestora un an şcolar „rodnic“.

„Tuturor, dragi elevi, vă doresc un an şcolar rodnic, în care să învăţaţi lucruri noi, să vă descoperiţi pasiunile, să aveţi alături oameni dăruiţi – părinţi şi profesori deopotrivă – care să vă susţină, astfel încât să vă bucuraţi de reuşitele voastre! Să le arătaţi mereu respect şi recunoştinţă pentru că vă călăuzesc în drumul spre cunoaştere şi devenire personală! Dragi colegi profesori, căutaţi să aduceţi şcoala mai aproape de viaţa elevilor pe care îi educaţi! Căutaţi să găsiţi ce este mai bun în fiecare elev pe care îl veţi avea anul acesta! Să ne propunem, în calitate de părinţi, să petrecem mai mult timp împreună cu ai noştri copii, să fim mai aproape de ei, să le ascultăm cu mai mare atenţie întrebările şi să le oferim la timp răspunsurile necesare! Pentru noi toţi să fie un an plin de împliniri, un an cu rezultate pe măsura aşteptărilor pentru şcoala ieşeană!“, a transmis Genoveva Farcaş.

Articolul precedentVerificări în gările din județul Iaşi
Articolul următorSute de polițiști, pe străzi la deschiderea anului școlar