Agenţii din cadrul Secției III de Poliție au pus recent în aplicare un mandat de executare a pedepsei de doi ani de închisoare, emis de Curtea de Apel Iași pe numele unui bărbat de 81 de ani, din municipiul Iași. 

Acesta a fost condamnat pentru comiterea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat. 

De asemenea, agenţii din cadrul Secției III de Poliție au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de patru ani de închisoare, emis de Curtea de Apel Iași pe numele unui bărbat de 46 de ani. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de constituirea unui grup infracțional organizat. 

Mai mult, agenţii au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de şase ani de închisoare, emis de Curtea de Apel Iași pe numele unui bărbat de 47 de ani. Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, mărturie mincinoasă şi spălare de bani. 

De asemenea, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Vlădeni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei de şase luni și 20 de zile de închisoare, emis de Judecătoria Iași pe numele unui tânăr de 21 de ani. 

Acesta a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și lovire sau alte violențe. Pe baza mandatelor de executare a pedepselor, aceștia au fost încarcerați în Penitenciarul Iași. 

Articolul precedentJudecat pentru că i-a dat foc iubitei
Articolul următorÎncătușat, sub acuzațiile de viol, lipsire de libertate și distrugere