CSM Politehnica Iași a acționat în instanță Federation Internationale de Football Association (FIFA) și pe fostul antrenor Nicolo Napoli.

Surse din cadrul clubului ieșean susțin că s-a solicitat judecătorilor de la Tribunalul Iași să constate competența exclusivă a instanței judecătorești ieșene în acest caz și respectiv că tehnicianul este decăzut din dreptul de a contesta decizia de concediere. Nicolo Napoli avea încheiat cu clubul un contract individual de muncă și nu s-a adresat Tribunalului în termen de 30 de zile de la concediere.

În plus, ieșenii au solicitat ca instanța să constate inexistența dreptului lui Nicolo Napoli la despăgubiri si ne-am referit aici la despăgubirile pe care le-a solicitat la FIFA.

Antrenorul italian s-a adresat FIFA după ce a fost demis în octombrie 2016, cerând ca despăgubire suma de 80.000 euro, drepturi salariale ce i s-ar fi datorat până la expirarea contractului, plus bonusuri de 15.000 euro.

„Chiar dacă voi pleca, voi reclama clubul la FIFA şi voi câştiga sută la sută! Sunt convins de asta! Trebuie să-mi primesc toţi banii până la finalul contractului”, a spus atunci italianul.

Cauza la FIFA trebuia să se judece în cursul zilei de marți, 5 iunie.

În cazul în care FIFA va da dreptate antrenorului, clubul ieșean este decis să se adreseze Tribunalului de Arbitraj Sportiv sau Tribunalului Federal.

Articolul precedentGest deosebit făcut de doi polițiști ieșeni! GALERIE FOTO
Articolul următorFonduri locale și guvernamentale pentru modernizarea sistemului de termoficare