După ce a primit numeroase critici pentru avizarea lucrărilor de termoficare de la rondul din Podu Roș din luna septembrie, primarul Mihai Chirica a inspectat ieri șantierul și a stabilit un grafic al lucrărilor.

„Lucrarea dintre capetele Soselei Nationale si bulevardului Tutora a fost împartita în patru tronsoane. Pâna marti, 4 septembrie, constructorul s-a angajat ca va face lucrari subterane, fara sant deschis, între capatul Soselei Nationale si rond. De miercuri, 5 septembrie, pâna vineri, 7 septembrie, se va lucra cu sapatura deschisa, în rond paralel cu liniile de tramvai, fara a afecta circulatia tramvaielor. De sâmbata, 8 septembrie, pâna sâmbata, 15 septembrie, se va lucra tot subteran în rond, perpendicular pe liniile de tramvai, si pe strada, spre capatul bulevardului Tutora. În fine, de duminica, 16 septembrie, pâna marti, 25 septembrie, se va lucra cu sant deschis pe bulevardul Tutora. Aceste din urma lucrari vor afecta prima banda la iesirea din rond spre bulevardul Tutora si trotuarul din zona sucursalei BRD”, spun reprezentanții primăriei ieșene.

Chirica susține că lucrările nu au putut fi făcute mai devreme întrucât în prealabil a trebuit să fie puse sub presiune conductele recent înlocuite de pe Splai Bahlui – Mal Stâng, astfel încât să se poată asigura furnizarea agentului termic către populație și o serie de instituții, în special spitale, și în perioada verii.

Articolul precedentCe spune TAROM despre mecanicul BEAT, de la Iași
Articolul următorBărbat lovit de tramvai, în Tătărași