După scandalul de la Sărbătorile Iașului, în urma căruia nu s-a mai permis organizarea focului de artificii de la finalul concertului de la Palatul Culturii, primarul Mihai Chirica a anunțat că ieșenii vor avea parte de foc de artificii în noaptea de Anul Nou.

Edilul a susținut că va face o analiză mai profundă asupra celor întâmplate în noaptea de 15 octombrie, când focul de artificii a fost suspendat brusc.

„Vor fi în continuare artificii, nu mă pronunț tehnic în momentul de față. Va trebui să fac și eu o analiză după acel refuz de la Sărbătorile Iașului, asta până când se vor face transformări în comunitatea ieșeană și românească, dar vom face tot posibilul și vom reuși să facem foc de artificii pentru ieșeni la trecerea dintre ani. Este momentul Centenar și ar fi o mare grozăvie și o mizerie să nu poți da un foc de artificii la așa ceva, prin care să poți puncta asta. Va fi și un spectacol. A fost regretabil ce s-a întâmplat, arată că unii sunt copii ce fură jucăriile altor copii și sper că vom reuși să punctăm frumusețea orașului prin alte posibilități”, a spus Chirica.

Articolul precedentLucrări pe mai multe străzi din Iași
Articolul următorMOTIVARE: Scandalul sexual de la Episcopia Hușilor ajunge la Iași. Ce au spus judecătorii