Primarul Iașului, Mihai Chirica, l-a acuzat pe șeful Consiliului Județean, Maricel Popa, că minte vorbind despre investițiile făcute în județ și că șoseaua de centură și autostrada sunt în responsabilitatea „Guvernului PSDragnea“.

„Am înțeles că Maricel Popa după ce a adus în județ mai mult de un miliard de euro, practic cam cât toată România, a terminat deja șoseaua de centură și Autostrada A8, a rezolvat problemele spitalelor din subordinea Consiliului Județean, a umplut județul de asfalt ca-n palmă și a rezolvat rușinea școlilor cu grupuri sanitare în curte. Consilierul județean Popa a rezolvat tot ce era responsabil să rezolve, iar acum nu mai are ocupație și s-a apucat de proiecte ale Municipiului Iași, ca Spitalul Regional de Urgență, Sala Polivalenta și terenurile de sport.

Dincolo de ironia amară, ieșenii trebuie să știe câteva adevăruri: șoseaua de centură și autostrada sunt în responsabilitatea Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere și Ministerului Transporturilor, după cum Sala Polivalentă ține de Compania Națională de Investiții, adică tot de Guvernul PSDragnea. Iar ca reprezentant al partidului de guvernare în teritoriu, consilierul județean Popa trebuie să ne explice de ce PSDragnea, ștergând această regiune de pe orice hartă a investițiilor, demonstrează că urăște Iașul și Moldova”, a spus Mihai Chirica.

Articolul precedentPeste zece şoferi, lăsaţi fără carnete
Articolul următorScandal pe tema noii Săli Polivalente