Primăria Iași a lansat o licitatție pentru achiziționarea unor servicii de proiectare în cadrul unei investiții ce poartă denumirea de „Proiect integrat de regenerare urbană și socială în zona Cicoarei – Centrul multifuncțional Cicoarei“. Firmele interesate pot depune ofertele până pe data de 21 august 2018.

Contractul se va derula pe o perioadă de trei luni, având o prevedere bugetară de 86.000 lei, fără TVA.

„Prin acest proiect se dorește crearea unui centru multifuncțional, în zona Cicoarei din Municipiul Iași. Acest centru va fi dedicat populației din zona marginalizată, dar și celor din cartierele învecinate. Clădirea va fi destinată utilizarii publice pentru activități educative, culturale și recreative și va fi dotată cu echipamente adaptate nevoilor beneficiarilor de servicii oferite, inclusiv echipamente pentru persoane cu dizabilități. Clădirea va fi gândită ca o clădire verde, adaptată și pe panouri solare, și va fi amplasată lângă ștrandul municipal, pe parcela de teren care aparține municipalității, în zona Cicoarei”, se arată în caietul de sarcini.

Clădirea va avea o suprafață minimă de 1.900 metri patrati. Reprezentanții primăriei speră ca investiția să fie realizată din fonduri europene.

Articolul precedentFără apă potabilă în mai multe zone din Iași
Articolul următorNemulțumiți de discuții cu ministrul, sindicaliștii ieșeni din sănătate amenință cu instanța